Introductie

Introductie-JB Jan Berkhof (oud Nederlands rallykampioen) heeft zijn sporen verdiend in de rallysport.

Eerst met snelheidsrally’s en later met het rijden van klassieke rally’s. Vanaf 1998 tot en met 2009 (dus 12 jaar) heeft hij Nederlands oudste regelmatigheidsrally, de Classic SLS uitgezet.

Jaarlijks rijdt Jan (met goede resultaten) nog enkele grotere rally’s zoals de Tulpenrallye, die hij 2 maal heeft gewonnen (in 2002 en 2011).
Ook zoon Erwin heeft goed gepresteerd, onder andere bij de Tulpenrallye. Hij heeft – zo jong als hij is – de bekendste Nederlandse rally reeds 4x gewonnen. Bij een groot aantal evenementen is hij betrokken bij de organisatie.

Jan en Erwin zijn door de organisatoren van de Tulpenrallye gevraagd om het wedstrijdtechnische gedeelte voor hun rekening te nemen. Na een zeer succesvolle editie in 2014 is er ene langlopende overeenkomst.

Berkhof Car Events is gespecialiseerd in het organiseren van auto evenementen en heeft daar inmiddels een zeer goede naam mee opgebouwd.
De routes zijn goed uitgebalanceerd over rustige, bochtige weggetjes, u ontvangt duidelijke routeboeken, er is een enthousiaste team als begeleiding en een kundige monteur/bezemwagen aanwezig.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek worden voorbeelden getoond van de professioneel samengestelde routeboeken, rallyschilden, lanyards etc. alles voorzien van het (bedrijfs) logo van de opdrachtgever, kortom een visitekaartje voor het bedrijf. Een startboog met bedrijfsnaam erop behoort eveneens tot de mogelijkheden.