Auto’s

Wilt u uw gasten niet in hun eigen auto laten rijden, kunnen wij voor u auto’s verzorgen. De ingehuurde auto’s worden met een autotransporter naar de startlocatie gebracht en daar ‘s avonds ook weer opgehaald.

Evenementen kunnen verreden worden in klassieke, moderne of bijzondere auto’s.

Klassieke auto’s
Bij Berkhof Car Events kunnen klassieke auto’s voor uw evenement gehuurd worden, o.a. Triumph 6, Triumph Dolomite, MG-B, MG-A, BMW 2002, Lancia Fulvia, Volvo Amazone.
Alle auto’s zijn voorzien van een tripmeter (10 meter teller).
Gasten genieten volop als ze een dag in een klassieker mogen rijden. Het is en blijft toch een “jongens”droom.

Andere auto’s
Ook kunnen er (indien beschikbaar) “lelijke eenden” , Mini’s of Fiatjes 500 gehuurd worden. Een parkeerterrein vol van dezelfde soort auto’s is een prachtig gezicht.

 

Nieuw! Evenementen met klassieke auto’s vanuit Ede (geen transportkosten!)

Berkhof Car Events is evenals Imparts (gespecialiseerd in klassieke Engelse auto’s) gevestigd in Ede. Samen hebben ze nu 10 klassiekers in Ede staan. Daaruit is een nieuw concept ontwikkeld. Voor kleinere groepen (tot ongeveer 16 personen en 8 klassiekers) bieden wij evenementen aan, waarvan de start en de finish in de showroom van Imparts zijn, dus tussen de klassieke auto’s. Het voordeel hiervan is dat u geen transportkosten heeft naar en van de start/finishlocatie. Bij de finish kan het evenement worden afgesloten met een hapje/drankje of met een origineel Indisch buffet. Degenen die het buffet verzorgen zijn gekleed in de oorspronkelijke Indische kleding. En dat alles tussen de klassieke auto’s. Apart en uniek dus!

De route bestaat in principe uit twee trajecten. Tussen de trajecten is er een optie tot een lunch, een high tea of een simpele stop. Een bijzondere mogelijkheid is om dit te doen in het unieke Openluchttheater in Ede.
Vraag ons om een scherpe offerte.

indisch-buffetshowroom ede openluchttheater