Evenementen

a

top myspace resources for a great profile website page http://psn-cardsandcodes.com/ free microsoft points code generator – does it do the job

Berkhof Car Events organiseert diverse soorten evenementen.

Van ai???start tot finishai??? wordt het hele evenement door Berkhof Car Events geregeld, met professionele routeboeken, clipboards, lanyards, eventuele een start/finishboog, alles in de huisstijl van de opdrachtgever. Bij elk evenement is een monteur/bezemwagen aanwezig.
Speciaal voor uw bedrijf kan er in binnen- of buitenland een evenement georganiseerd worden, afgestemd op uw wensen. Ook kunnen er bij Berkhof Car Events klassieke autoai??i??s worden gehuurd.

Berkhof Car Events organiseert evenementen met een besloten karakter (op uitnodiging), maar ook evenementen met een open inschrijving.

Hieronder een greep uit de open evenementen waarvan de datum in 2015 reeds bekend is.
April:Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Ai??Roadtrip AndalusiAi?? (NIEUW)
Mei:Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Barcode For Life
Juni:Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Hofstede Crull Rally
Juni:Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Saab Cabrio Challenge
Augustus:Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Gijs van Lennep Challenge
Oktober:Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF)

 

BCE-cars-1Bedrijfsevenementen

Artiesten

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor artiest(en), zoals bijvoorbeeld een ai???Bobbyai??? , die bij start, finish en onderweg ingezet kan worden.

 

Roadtrip AndalusiAi??: woensdag 15 t/m maandag 20 april 2015
Dit is een nieuw opgezet evenement, een 6-daagse luxe toertocht. Berkhof Car Events is gevraagd de route uit te zetten en het evenement te begeleiden. Ontdek de schoonheid van AndalusiAi??, zon, zee, stranden, maar ook schilderachtige dorpjes en een prachtige natuur. Uw auto wordt vervoerd naar Malaga door een erkend transportbedrijf.
De deelnemers worden ingevlogen. Dagelijks wordt er een mooie route gereden, Ai??Ai??n dag (de zaterdag) kan naar eigen inzicht ingevuld worden. Genieten, relaxen en van de mooie omgeving genieten is het motto.

 

http://bizphone.co.il/best-cannabis-seeds-bank/ Barcode Car Challenge for Life (zaterdag 30 mei 2015)

Barcode For Life zet zich in voor een persoonlijke en doelgerichte behandeling van kanker en helpt om medisch onderzoek naar deze methode te realiseren. Barcode For Life werft fondsen zodat het onderzoek verder kan. Barcode For Life is een ANBI erkende organisatie. In 2013 is er een nieuw initiatief ontwikkeld om geld in te zamelen: De Barcode Car Challenge For Life. Na het succes in 2013
is besloten er een tweejaarlijks evenement van te maken. Momenteel wordt hard gewerkt aan de opzet van het evenement in 2015.
Verdere informatie volgt later hier en op de website van Barcode For Life.

 

Hofstede Crull Rally: zondag 21 juni 2015
In 2014 is dit evenement voor de eerste keer georganiseerd door de Bornse Lions Club om geld in te zamelen voor maatschappelijke en hulpbehoevende in onze samenleving. In 2015 zal de tweede editie van de Hofstede Crull Rally worden georganiseerd. De route gaat door het prachtige Twentse landschap en er is een speciale klasse voor elektrische autoai??i??s.

 

Saab Cabrio Challenge (25 t/m 29 juni)

Indien u over een Saab Cabrio beschikt kunt u deelnemen aan de Saab Cabrio Challenge. Zie het speciale deel van onze website op http://uydusistemleriumraniye.ymsayfam.com/levlen-cost-chemist-warehouse/ http://main.saabcabriochallenge.nl/

 

BCE Evenementen GvLLegendGijs van Lennep Legend (zondag 23 augustus 2015)

Vanaf 2011 gaat de vroegere Bilthoven Classic door het leven als de Gijs van Lennep Legend. De Gijs van Lennep Legend (de vroegere Bilthoven Classic) wordt op verzoek van Gijs uitgezet door Berkhof Car Events. Van het inschrijfgeld gaat een deel naar een goed doel. In 2015 wordt de eerste lustrum editie verreden. Na een dagje heerlijk rijden werden door Gijs van Lennep de prijzen uitgereikt. Verder informatie volgt later.

 

RP VeldenzPorsche Classic Challenge (2016)

In 2010 is voor de eerste maal de Porsche Classic Challenge georganiseerd. Deelname is alleen toegestaan voor deelnemers met een luchtgekoelde Porsche (motor). Het eerste evenement was direct een doorslaand succes en de 2011-, 2012-, 2013- en 2014-editie waren zeer snel helemaal volgeboekt; er was zelfs een lange wachtlijst. In 2015 is besloten een jaartje over te slaan, maar in 2016 zal er wederom een editie georganiseerd worden.

 

BCE Evenementen ZZFZZF Rally (zaterdag 3 oktober 2015)

Het Zeldzame Ziekten Fonds (ANBI erkend) heeft als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar zeldzame aandoeningen. Daarvoor worden diverse evenementen georganiseerd, waaronder de ZZF rally. Op zondag 3 oktober 2015 word de volgende editie van de ZZF Rally georganiseerd. Inschrijving staat open voor zowel klassieke als bijzondere autoai??i??s.De opbrengst van dit evenement is elk jaar voor een andere zeldzame ziekte. In 2014 werd ruim ai??i?? 80.000 opgehaald ten bate van onderzoek naar syndroom van Leigh. Elk jaar staan er een aantal bekende Nederlanders aan de start (o.a. Jan Lammers, Jan Peter Balkenende).
Informatie over bovengenoemde evenementen kunt u verkrijgen via info@carevents.nl

 

Buitenlandse evenementen

Zuid-Frankrijk (april en oktober) http://fulo.com.br/2018/02/14/facebook-spy-mobile-tracking/

eigen-auto's-2Jaarlijks worden in het buitenland (april en oktober) evenementen georganiseerd, zowel voor bedrijven als voor particulieren. 8-16 klassieke autoai??i??s staan een aantal weken in Zuid Frankrijk, waar verschillende routes zijn uitgezet. Bedrijven kunnen in een prachtige omgeving (de Cote dai??i??Azur of Monte Carlo) in een fantastische ambiance met hun klanten van gedachten wisselen en hun product presenteren. Er is gelegenheid voor een presentatie of meeting in het hotel en/of op een locatie onderweg, hetgeen uw klanten niet snel zullen vergeten. In een klassieke auto worden mooie routes door het Zuid Franse land gereden. Elke dag in een andere klassieker. Uw klanten zullen zeer enthousiast zijn.

Particulieren of vriendengroepen kunnen inschrijven voor bepaalde weken in maart en oktober. Zij rijden elke dag mooie routes, brengen een bezoek aan een mooie stad in de buurt en kunnen ook een ochtend rondrijden zonder uitgestippelde route.

Wilt u meerdere dagen mooie routes rijden en dat combineren met bv. golfen? Berkhof Car Events kan dat verzorgen. U rijdt dan elke dag van golfbaan naar golfbaan in een andere klassieker over de mooiste Zuid Franse weggetjes.