Evenementen

a

Berkhof Car Events organiseert diverse soorten evenementen.

Van ‘start tot finish’ wordt het hele evenement door Berkhof Car Events geregeld, met professionele routeboeken, clipboards, lanyards, eventuele een start/finishboog, alles in de huisstijl van de opdrachtgever. Bij elk evenement is een monteur/bezemwagen aanwezig.
Speciaal voor uw bedrijf kan er in binnen- of buitenland een evenement georganiseerd worden, afgestemd op uw wensen. Ook kunnen er bij Berkhof Car Events klassieke auto’s worden gehuurd.

Berkhof Car Events organiseert evenementen met een besloten karakter (op uitnodiging), maar ook evenementen met een open inschrijving.

Hieronder een greep uit de open evenementen waarvan de datum in 2015 reeds bekend is.
April:Cursus Tulpenrallye
Juni:Saab Cabrio Challenge
Augustus:Gijs van Lennep Challenge Oktober:Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF)

 

BCE-cars-1Bedrijfsevenementen

Artiesten

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor artiest(en), zoals bijvoorbeeld een ‘Bobby’ , die bij start, finish en onderweg ingezet kan worden.

 

Saab Cabrio Challenge (eind juni)

Indien u over een Saab Cabrio beschikt kunt u deelnemen aan de Saab Cabrio Challenge. Zie het speciale deel van onze website op main.saabcabriochallenge.nl http://main.saabcabriochallenge.nl/

 

BCE Evenementen GvLLegendGijs van Lennep Legend (eind augustus)

De Gijs van Lennep Legend (de vroegere Bilthoven Classic) wordt op verzoek van Gijs uitgezet door Berkhof Car Events. Van het inschrijfgeld gaat een deel naar een goed doel. Na een dagje heerlijk rijden worden door Gijs van Lennep de prijzen uitgereikt.

 

BCE Evenementen ZZFZZF Rally

Het Zeldzame Ziekten Fonds (ANBI erkend) heeft als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar zeldzame aandoeningen. Daarvoor worden diverse evenementen georganiseerd, waaronder de ZZF rally. Op de eerste zaterdag van oktober word de editie van de ZZF Rally verreden. Inschrijving staat open voor zowel klassieke als bijzondere auto’s.De opbrengst van dit evenement is elk jaar voor een andere zeldzame ziekte.
Informatie over bovengenoemde evenementen kunt u verkrijgen via info@carevents.nl

 

Buitenlandse evenementen

Zuid-Frankrijk (april en oktober)

eigen-auto's-2Jaarlijks worden in het buitenland (april en oktober) evenementen georganiseerd, zowel voor bedrijven als voor particulieren. 8-16 klassieke auto’s staan een aantal weken in Zuid Frankrijk, waar verschillende routes zijn uitgezet. Bedrijven kunnen in een prachtige omgeving (de Cote d’Azur of Monte Carlo) in een fantastische ambiance met hun klanten van gedachten wisselen en hun product presenteren. Er is gelegenheid voor een presentatie of meeting in het hotel en/of op een locatie onderweg, hetgeen uw klanten niet snel zullen vergeten. In een klassieke auto worden mooie routes door het Zuid Franse land gereden. Elke dag in een andere klassieker. Uw klanten zullen zeer enthousiast zijn.

Particulieren of vriendengroepen kunnen inschrijven voor bepaalde weken in maart en oktober. Zij rijden elke dag mooie routes, brengen een bezoek aan een mooie stad in de buurt en kunnen ook een ochtend rondrijden zonder uitgestippelde route.

Wilt u meerdere dagen mooie routes rijden en dat combineren met bv. golfen? Berkhof Car Events kan dat verzorgen. U rijdt dan elke dag van golfbaan naar golfbaan in een andere klassieker over de mooiste Zuid Franse weggetjes.